4. TV-programma waar ik aan mee zou willen doen – 30DayBlogChallengeNL

      Reacties uitgeschakeld voor 4. TV-programma waar ik aan mee zou willen doen – 30DayBlogChallengeNL

Nummer 4 van de #30dayblogchallenge. Ik vind dit een erg lastige, aangezien ik eigenlijk nooit tv kijk! Ik heb mijn tv abonnement nog niet de deur uit, maar dit ben ik wel van plan! Ik heb een gecombineerd abonnement van internet en tv, maar ik kijk nooit, en dan ook echt nooit tv! Zonde van mijn geld dus. Ik ben dit alleen aan het uitstellen omdat ik dus opzoek moet voor een nieuwe internet provider en ik bang ben dat ik misschien tijdelijk zonder internet kom te zitten (Ik weet het, dit is niet het einde van de wereld, maar ik vind het wel erg vervelend natuurlijk).

Anyhow, een tv programma waar ik aan mee zou willen doen! Ik vind dit lastig. Wat zijn de regels van deze? Zijn dit realityshows? Series? Mogen films ook? Want dan zou ik het wel weten, haha! Ik besluit aan deze blog een beetje mijn eigen draai te geven qua ‘tv-programma’ betreft.

 

Realityshows

Ik vind realityshows ver-schri-kke-lijk! Ik heb het vroeger wel eens gekeken, puur omdat ik alle drama vermaak vond. Maar nu kijk ik het nooit meer, ik vind het niet leuk, het slurpt vaak mijn energie en het is vaak een bron van negativiteit. Ook wanneer het in de show allemaal goed gaat en de persoon waar het om draait alles goed voor elkaar heeft en erg vredelievend is. Dan maakt het vaak dat ik me minder goed over mezelf voel. (Onnodig, ik weet het, maar zo is het nou eenmaal.) Mocht ik dus moeten kiezen uit een realityshow, dan zou ik kiezen voor een show waar in de zorg gewerkt wordt en mensen hun vak uitvoeren. Bijvoorbeeld een ziekenhuis serie waar mensen geholpen worden (Ik wil dan wel graag de helpende hand zijn natuurlijk), of een dierenpark waar dieren verzorgd worden. Het fijne aan die series vind ik dat het zonder verloop van persoonlijk drama is. Er zijn korte casussen, en dat zijn de belangrijkste punten. Je ziet hoe het begint, hoe de ziekte of de behandeling verloopt, en je komt te weten hoe het eindigt. Zonder de drama en moeilijkheden er omheen. Daar houd ik van!

Ziekenhuis - Amanda's Update

Overige opties

Mocht het een serie betreffen dan zou ik kiezen voor de wereld van Once Upon A Time, een wereld vol magie, waar alle sprookjes figuren werkelijkheid zijn. Ook al is die wereld gevaarlijk en risicovol, het lijkt mij wel erg bijzonder.

Mocht ik mogen kiezen voor een film, dan zou ik het wel weten hoor! Doe mij de wereld van Harry Potter maar, en dan zou ik wel graag een tovenaar willen zijn. Tof toch, als je kunt toveren en naar Zweinstein kunt gaan!

The Simpsons tv - Amanda's Update

Maar eigenlijk zou ik niet met een tv programma of dergelijke mee willen doen. Ik hoef geen “betere” wereld waar alles “mooier” is. Mijn leven is namelijk zo goed. Maak daar maar een tv-show van! (Alsjeblieft niet zeg, haha!)