1. 30DayBlogChallengeNL + Naam van mijn blog

      Reacties uitgeschakeld voor 1. 30DayBlogChallengeNL + Naam van mijn blog

Er bestaan verschillende blog challenges. Veel van deze hebben een bepaald aantal onderwerpen waar je dan over kan bloggen binnen een bepaalde tijd.
Ik volg zelf meerdere andere blogs, en kwam bij een blog de volgende challenge tegen: 30DayBlogChallengeNL

30dayblogchallengeNL Amanda's Update

Ik wil dus graag over al deze onderwerpen schrijven! Ik zal dit niet in 30 dagen plaatsen, ik moet namelijk ook realistisch blijven; ik ken mezelf goed genoeg om te weten dat ik schrijven minder leuk vind wanneer ik te grote druk op mezelf leg. Zo houd ik bijvoorbeeld ook heel erg van lezen, maar zodra ik op de middelbare school voor een opdracht of toets een boek moest lezen zag ik dat he-le-maal niet meer zitten!

Druk werkt voor mij erg demotiverend. En ik ben juist zoveel bezig met mijn leven leuker maken! Dus geen moeilijke verplichtingen voor mij =).

 

30DayBlogChallengeNL Dag 1: Naam van mijn blog

Ik vind dit het minst lastige onderwerp, maar tegelijkertijd het meest lastige omdat het onderwerp juist zo makkelijk is. Ik wil er toch wel een beetje behoorlijke blog over schrijven!

Toen ik begon met mijn blog vond ik het heel lastig om een blognaam te bedenken. Het is toch een naam die een hele lange tijd mij en mijn blog verantwoord. Dus ik vond het maar lastig aangezien ik al jaren lang een blog wilde beginnen en ik dit elke keer uitstelde, onder andere omdat ik de naam zo moeilijk vond. Ik besloot hier minder waarde aan te hechten. Ik wil over van alles schrijven! En veel blogs zijn ook persoonlijk. Elke blog is dus een update uit mijn leven. En aangezien ik Amanda heet, werd mijn blog naam dus Amanda’s Update, een kijkje uit mijn leven. Eigenlijk was het ook niet zo moeilijk. Het is bij deze titel (hopelijk) niet alsof mensen denken;  wat een rare titel, die Amanda snapt het duidelijk niet! Het zou misschien ook wel kunnen dat mensen dat denken, maar dat is dan hun probleem, ik ben zo gelukkig met deze titel =).

En dat vind ik het belangrijkste van alles; gelukkig zijn met wat ik doe. Ik had het er laatst over met Sabina, mijn beste vriendinnetje, ik ben bijna mijn hele leven lang ongelukkig geweest met alles in mijn leven; mijn ouders maakten me ongelukkig, school was stom, dit was stom op sport, en bij het muziek maken kon ik ook alleen maar het negatieve zien. En ik ben er helemaal klaar mee! Ik wil graag gelukkig zijn en om dat te bereiken moet ik het bij mezelf zoeken. Ik kan namelijk mijn omgeving niet veranderen, mijn ouders zullen nooit zeggen of doen wat ik wil en ook bij hobby’s zijn er altijd minder leuke kanten. Maar zolang ik me blijf focussen op de leuke dingen, of minder leuke dingen gewoon accepteer zoals ze zijn, zonder te oordelen, zal ik me een stuk gelukkiger voelen.