Een nieuwe website

      Reacties uitgeschakeld voor Een nieuwe website

Een nieuwe website!

Ik had, zoals eerder genoemd in de blog perfectionisme, me voorgenomen om 3x per week een blog te schrijven; maandag, woensdag en vrijdag.
Vorige week heb ik me hier echter niet aan gehouden; ik heb vrijdag niks geplaatst (Amanda, Foei!) omdat ik druk bezig geweest ben met het bouwen van mijn nieuwe website en het resultaat mag er zijn!
Ik heb een nieuwe website met een eigen domein naam! Jeej!

Compudivision - Amanda's Update

Compudivision

Nog wat foutjes

Ik ben afgelopen week druk bezig geweest met mijn website, we hebben hem helemaal op moeten bouwen. En soms duurde het helaas wat langer, er zaten nog wat foutjes zaten bij de thema’s;

  • Mijn toen actieve thema had een fout waardoor er heel groot in het midden ‘MOKKA’ bleef staan, terwijl daar Amanda’s Update moest komen te staan. Volgens de instellingen moest dat ook zo zijn, maar dat werkte niet helaas.
  • Toen we een ander thema wilde uitzoeken waren er nog wat problemen qua autorisatie, we konden deze helaas niet installeren. Aangezien de vader van mijn vriend een eigen server heeft gebouwd en we via hem de website hebben, was dat gelukkig wel weer snel gefixt.

Nu heb ik een thema waar ik blij van word! Elke keer als ik ernaar kijk voel ik me gelukkig!

Hij werkt nog niet 100% perfect (zo werkt bijvoorbeeld het contactformulier nog niet), maar ik ben er echt al zo ontzettend blij mee! Ik neem genoegen met 95%.

 

Hulp

Ik praat inderdaad in de ‘we’ vorm, ik heb met het bouwen van mijn site veel hulp gehad van Sabina en Ramon. Mijn beste vriendinnetje en mijn vriend.

Ramon heeft vorig jaar een minor gedaan waarbij hij een site heeft moeten bouwen voor een bedrijf. Deze site heeft hij toen gebouwd met WordPress, dus daar weet hij best veel vanaf. Hij kwam met allemaal tips over hoe ik bepaalde dingen kon doen. Zo weet hij welke plug-ins er gedownload moet worden en helpt hij mij met andere dingetjes op de achtergrond.

Sabina heeft jaren geleden voor de lol bij profielen van een online spel haar lay-out bewerkt met html codes. Zij vind het dus ook erg leuk om daaraan te knutselen. Zij heeft mij ook geholpen met het bouwen van mijn site. Dan ging ik ’s avonds slapen en wanneer ik de volgende ochtend op mijn site keek zag ik dat mijn menu opeens al klaar was. Dan had ze dat ingevuld voor me ^^.

 

Maar hij is er!

Ik ben er erg druk bezig mee geweest, maar daar is hij dan; Mijn nieuwe website! Ik heb nu mijn eigen domein en ben niet meer afhankelijk van een extern bedrijf.

 

Mochten jullie nog tips of suggesties hebben, mogen jullie altijd een berichtje achterlaten, ik ben erg benieuwd wat jullie mooi of leuk vinden!