8. Als ik de loterij win, dan…

      Reacties uitgeschakeld voor 8. Als ik de loterij win, dan…

Tijdens mijn opleiding moesten we in voor Engels (in het Engels natuurlijk), schrijven en presenteren over het onderwerp: Als ik de loterij win, dan… Ik had het helemaal uitgestippeld; ik zou een wereldreis maken en iedereen die me lief is mee nemen naar hun land van keuze. En een paar jaar later is deze wens niet heel veel veranderd..

Ik zou het liefst dan minder werken, ik zou niet stoppen met werken, want ik vind mijn werk als paraveterinair gewoon leuk! Zo zou ik dus veel tijd overhouden voor de dingen die ik leuk vind:

 

Reizen – de hele wereld rond

Ik zou sowieso mijn moeder meenemen naar Engeland, aangezien mijn oom(haar broer dus) daar woont. Mijn vriend heeft familie in Spanje, dus ik zou hem, zijn vader, zijn stiefmoeder en stiefbroertje meenemen naar hun familie daar. (Ik vind het woord ‘stief’ zo onaardig klinken.. door Disney denkt iedereen aan heksen bij ‘stiefmoeder’.. De stiefmoeder van mijn vriend is alles behalve een heks, ze is echt een schat!)

Mijn beste vriendinnetje wilde toen heel graag naar Japan, ondertussen heeft ze er al anderhalf jaar gewoond, maar toen zou ik haar in ieder geval daar mee naar toe nemen. Nu zou ik dat trouwens nog steeds doen hoor!

Mijn zus zou ik meenemen naar haar geboortestad in Amerika (yup, zij is in Amerika geboren).

Een andere goede vriendin zou ik meenemen om in Spanje weer het hondenasiel Animal in Need in La Linea De La Concepción te bezoeken, waar ik in het eerste jaar van mijn opleiding samen met haar 5 weken stage heb gelopen (wat echt awesome was).

Verder zou ik gewoon graag de hele wereld zien, India, Australië, Nieuw-Zeeland, Amerika, Canada, Europa, ik zou alles willen zien! (Hoewel ik niet zo’n veel verlangens heb naar Antarctica, Rusland of Afrika, op safari na)

Wereldreis - Amanda's Update

Een autootje

Ik wil heel graag een autootje, ik zit er aan te denken er nu al een aan te schaffen, aangezien mijn scootertje langzamerhand aan het sterven is. Daarbij zou het beter zijn voor mijn lichaam om een autootje te hebben, zo wordt ik minder blootgesteld aan langdurige kou (wat fijner is voor al mijn gewrichten), ik heb op mijn scooter vaak een verkeerde houding (ik zit dan niet goed rechtop en heb vaak mijn schouders opgetrokken omdat het koud is) en van het gassen krijg ik steeds meer last van mijn pols.. Het grootste probleem nu is echter dat het te duur is (die vaste lasten zijn echt niet chill).. Maar als ik de loterij win, gaat dat autootje er zeker komen!

Paarse auto - Amanda's Update

Een groter huisje

Hoewel ik het nu niet nodig vind om groter te wonen, zou ik met genoeg geld graag groter wonen. Ik zou niet een grote villa willen met een zwembad in de tuin en 24 kamers. Ik zou werkelijk niet weten waarmee ik al die kamers zou moeten vullen! Al mijn bezittingen passen op dit moment in een eenkamerappartementje en ik heb ruimte zat.

Wel zou ik enorm graag de slaapkamer en woonkamer gescheiden willen. Ik heb nu een hoogslaper in mijn kamer, en daar onder/omheen de woonkamer. Het is voor deze woning handig, maar echt prettig vind ik het niet.

Als ik de loterij zou winnen zou ik dus groter gaan wonen, misschien een 2 of 3 kamer appartementje. Groter hoeft voor mij niet. Wie weet krijg ik ooit kinderen, dan is groter wonen natuurlijk een must. Maar dat zie ik dan wel weer, het liefst ga ik nu eerst lekker de wereld rond reizen!