6. Waar ik blij van word

      Reacties uitgeschakeld voor 6. Waar ik blij van word

Als vrouw wordt ik natuurlijk erg blij van chocola, maar dat hoef ik eigenlijk niet te zeggen, haha! Er zijn meerdere dingen waar ik heel blij van wordt, kleine dingen, maar ook grote dingen natuurlijk!

Blij - Amanda's Update

Een nieuwe baan

Ik ben ontzettend blij dat ik afgelopen week aangenomen werd bij een nieuwe dierenkliniek! Dit betekent dat ik weer een baan heb!! Ik begon me namelijk al zorgen te maken. Bij mijn huidige werkgever kan ik dan wel tot het einde van het jaar 1 dag in de week blijven werken, maar met 1 dag in de week verdien ik niet genoeg om mijn huur te betalen. Bij de nieuwe kliniek waar ik ga werken is er iemand langdurig ziek en zo werd ik gebeld door een detacheringsbureau, waar ik me tijdens mijn werkeloosheidstijd had ingeschreven. Wel was de vraag of ik op zeer korte termijn kon beginnen, maar gelukkig kan dit gewoon, afgelopen week werkte ik nog extra vanwege vakantie van een collega, en volgende week begin ik gewoon bij de nieuwe praktijk! Ik vind het wel erg spannend, aangezien ik geen dagje mee heb gelopen, verder helemaal niet bekend ben in de kliniek en eigenlijk gelijk al in het diepe word gegooid (zo voelt het tenminste).

Bij mijn vorige werkgever kende ik de praktijk al vrij goed, aangezien mijn ouders (en ik dus ook) al 30 jaar daar komen met de hond. Bij mijn huidige werkgever kende ik de kliniek ook door en door, aangezien ik daar mijn afstudeerstage heb gelopen.

Maar ik heb er het vertrouwen in dat het goed gaat komen! En ik ben zo blij dat ik weer een nieuwe baan heb! Ik lijk echt soms enorm geluk te hebben qua het krijgen van een baan!

 

Een opgeruimd huisje

Een klein iets, wat soms veel werk kost. Een opgeruimd huisje maakt mij erg blij! Dat ik lekker op mijn laptopje aan het typen ben, tussendoor rond kijk en zie dat het helemaal opgeruimd is. Geen rommeltjes, een leuke inrichting. Ja, dat maakt mij gelukkig!

 

Schoon in een schoon bed

Weer een klein ding, maar ik wordt er echt gelukkig van! Wanneer ik mijn bed verschoond heb en net gedoucht heb, en dan schoon het schone bed in ga. Wat ligt dat dan toch lekker!

 

Foto’s van vroeger

Laatst heb ik al mijn analoge foto’s uitgezocht. Alle mislukte, wazige foto’s weggegooid, maar ook veel herinneringen opgehaald. Ik heb een aantal foto’s ingelijst; Een lieve foto waar ik (4jr) met mijn oma knuffel, en een foto waar ik(4) samen met mijn broer(10) op sta (zit), te schattig! Ook heb ik een super schattige foto waar ik samen met mijn vader en zus op sta, ik(9) op mijn vaders rug, en mijn pa’s arm om mijn zus(13) heen.  Ik smelt helemaal van binnen wanneer ik die leuke foto’s zie.

Ticket to Ride - Amanda's Update

Spelletjes

Ik wordt vooral heel gelukkig wanneer ik gezellig met mijn vriendje en beste vriendinnetje spelletjes speel. Meestal varieert dit tussen duizenden, Amerikaans jokeren, Phase10, Betoverend Doolhof, Ticket to Ride, Cluedo en Monopoly. Ik vind samen met hun zijn erg gezellig, en ik wordt er gewoon erg blij van!

 

Mijn katjes

Mijn katjes maken mij intens gelukkig. Ik zou wel uren lang naar ze kunnen kijken, gewoon kijken naar hoe ze slapen. Ze zijn té schattig en lief, ze vullen mij geheel met een gevoel van verliefdheid! (Tenzij ze kotsen, maar dat lijkt me logisch…)